InstallerGroup

NYHED

T-Jespersen-Ventilation photo

T. Jespersen Ventilation er fra i dag en del af InstallatørGruppen

T. Jespersen Ventilation er blevet en del af InstallatørGruppen og udgør derfor en del af de nu 14 danske installationsvirksomheder, der i starten af året gik sammen med kapitalfonden FSN Capital for at etablere en af landets største virksomheder indenfor el, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

T. Jespersen Ventilation er et ventilationsfirma med kompetencer inden for alt, der vedrører ventilationsarbejde, herunder energioptimering af ventilationsanlæg, brandspjældsservice jf. gældende lovgivning, ventilationsautomatik, indregulering samt montageopgaver i større og mindre omfang. De beskæftiger sig primært med projekter inden for kontor, institutioner, laboratorier, hospitaler og industri. Virksomheden, som har hovedkontor i Greve, blev etableret i 1965. Den beskæftiger i dag 17 medarbejdere, og Brian Jensen, Michael Duvils og Ronni Pettersson udgør virksomhedens ledelse.

Brian Jensen, direktør i T. Jespersen Ventilation: ”Vi er glade for at blive en del af InstallatørGruppen, som vi ser mange muligheder i. Det at blive en del af noget større betyder, at vi kan forbedre vores konkurrenceevne, udnytte synergierne på tværs af virksomhederne samt styrke vores tilstedeværelse og kompetencer endnu mere – samtidigt med, at vi stadig kan være os selv og beholde vores ledelse, medarbejdere og kunder.

Med T. Jespersen Ventilation består InstallatørGruppen nu af 14 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 1,7 mia. og flere end 900 medarbejdere.

Niels Meidahl, direktør i InstallatørGruppen: ”Med T. Jespersen Ventilation styrker vi vores kompetencer inden for ventilationsinstallationer samt vores tilstedeværelse i Østdanmark. T. Jespersen Ventilation er en sund og veldrevet virksomhed, med en stærk og loyal kundebase, drevet af en yderst kompetent ledelse. Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde på tværs af Gruppen.”

InstallatørGruppen er i udpræget grad baseret på lokal forankring og nære kunderelationer. T. Jespersen Ventilation fastholder derfor som de andre virksomheder i Gruppen deres lokale ledelse, medarbejdere, firmanavn og lokation. Ejerne bliver samtidig partnere og medejere af InstallatørGruppen.

Yderligere information:
Kommunikationsansvarlig Cathrine Poulsen
Mobil: +45 2964 0796
Mail: cp@installatorgruppen.dk

Tilbage til oversigten