InstallerGroup

NYHED

Konkurrencemyndighederne godkender etableringen af InstallatørGruppen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har uden betingelser godkendt etableringen af InstallatørGruppen, og transaktionerne er nu gennemført. InstallatørGruppen ejes af kapitalfonden FSN Capital og 11 danske installationsvirksomheder, der er gået sammen om at etablere en markedsleder indenfor el-, vvs, fiber, samt ventilations- og kølesystemer.

InstallatørGruppen består af virksomhederne A-Comfort, Alvent Ventilation, Byens VVS & Blik Odense, CH VVS, El Team Fyn, GL VVS, Jesper Hansen VVS, John Jensen VVS, Kjellerup Group, MH Elektric og WeCon. Gruppen er allerede en af landets største virksomheder indenfor el-, vvs, fiber, samt ventilations- og kølesystemer med en samlet omsætning på omkring DKK 1,35 mia. og mere end 800 medarbejdere.

Peter Frandsen, driftsdirektør i InstallatørGruppen: ”Vi har allerede oplevet en stor interesse for

InstallatørGruppen fra både kunder og samarbejdspartnere. Med konkurrencemyndighedernes godkendelse ser vi derfor meget frem til nu at kunne begynde samarbejdet på tværs af virksomhederne, og tilbyde vores brede vifte af markedsledende installationsløsninger til virksomheder og offentlige kunder i hele landet. Vi er samtidigt glade for den store interesse, vi oplever for at blive en del af InstallatørGruppen og ser frem til at byde flere partnervirksomheder velkomne.”

InstallatørGruppen har hovedkontor i Roskilde, hvor 10 medarbejdere nu får til opgave at udvikle og styrke InstallatørGruppen til fordel for partnervirksomhederne. Niels Meidahl, administrerende direktør i InstallatørGruppen: ”Vi kan nu komme i gang med at sikre stordriftsfordele for virksomhederne, der kan bidrage til at styrke deres position og konkurrenceevne, og ikke mindst udvikle InstallatørGruppens position over hele landet. En større andel af virksomhederne i InstallatørGruppen er i dag VVS virksomheder, og vi fokuserer derfor nu også på at få flere fagentrepriser med og blive repræsenteret i alle landsdele.”

InstallatørGruppen går efter at blive markedsleder igennem partnerskaber med lokale installatører over hele Danmark. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder. Som partnere i

InstallatørGruppen fastholder de enkelte virksomheder deres firmanavne, ledelse, medarbejdere, kontorer og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Yderligere information:

Adm. direktør Niels Meidahl
+45 4012 3021
nm@installatorgruppen.dk

Driftsdirektør Peter Frandsen
+45 2753 7300
pf@installatorgruppen.dk

Tilbage til oversigten