InstallerGroup

NYHED

Rive vvs

InstallatørGruppen overtager hovedparten af Ribe VVS Service

InstallatørGruppen har i går købt hovedparten af aktiverne Ribe VVS Service, relateret til virksomhedens renoveringsforretning. Renoveringsforretningen, som overtages, har en årlig omsætning på cirka 75 MDKK og beskæftiger cirka 50 medarbejdere. Ribe VVS Service har i går måtte indgive konkursbegæring på grund af finansielle udfordringer som følge af enkeltstående, men omfattende fejlslåede entrepriser indenfor nybyggeri. Med opkøbet sikres størstedelen af arbejdspladserne i Ribe VVS Service, og hovedfokus vil nu være at komme tilbage til den stærke og stabile renoveringsforretning, der har kendetegnet Ribe i mange år.

Ribe VVS Service løser serviceopgaver i lokalområdet samt tekniske storentrepriser og VVS fagentrepriser, hovedsageligt inden for renovering, i hele Danmark. Selskabet er etableret i 1948 og har i dag 82 medarbejdere. Virksomheden har været drevet i Vestjylland, men har hovedsageligt opgaver på Sjælland.

Peter Frandsen, direktør i InstallatørGruppen: ”Ribe VVS Service er et veletableret VVSentreprenør med stærk pipeline, stærke og langvarige kunderelationer og et godt omdømme, som desværre er kommet i finansielle problemer som følge af enkeltstående, men omfattende fejlslåede entrepriser. Til trods for den ulykkelige baggrund er vi derfor glade for at kunne tilbyde en sikker havn for Ribe VVS Services dygtige og kompetente medarbejdere og bidrage til, at virksomheden igen kan blive en stærk og stabil forretning, som fortsat kan servicere deres stærke kunderelationer.”

Michael Søndergaard, administrerende direktør i Ribe VVS Service: ”Det er med tungt hjerte, at jeg i dag har måtte erklære virksomheden konkurs efter 75 år. Det glæder mig dog, at vi har fundet en løsning, hvor vi med InstallatørGruppen kan sikre størstedelen af arbejdspladserne, og at vi kan levere på vores renoveringskontrakter til glæde for både vores kunder og partnere. Det nye selskab vil stå stærkere på markedet, mens den resterende del lukkes ned på grund af fejlslagne projekter.”

Ribe VVS Services renoveringsforretning vil blive drevet som en ny enhed i InstallatørGruppen under navnet Ribe VVS Entreprise. Virksomheden vil fremover være beliggende i Esbjerg, og Michael Søndergaard vil blive driftsdirektør og stå for den daglige ledelse. Den daglige administration vil blive varetaget af John Jensen A/S, en del af InstallatørGruppen, og Jesper Leen Jensen indsættes som administrerende direktør i det nye selskab.

Med købet består InstallatørGruppen nu af 16 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 1,9 mia. og mere end 1000 medarbejdere.

Yderligere information:
Direktør Peter Frandsen
Mobil: +45 2753 7300
Mail: pf@installatorgruppen.dk

Tilbage til oversigten