InstallerGroup

NYHED

Ib-Andersen Foto

Ib Andersen VVS har underskrevet aftale med InstallatørGruppen

Ib Andersen VVS er blevet en del af InstallatørGruppen og udgør derfor en del af de nu 15 danske installationsvirksomheder, der i starten af året gik sammen med kapitalfonden FSN Capital for at etablere en af landets største virksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Ib Andersen VVS er en førende VVS- og ventilationsvirksomhed med aktiviteter over hele Danmark. De beskæftiger sig med alle former for opgaver indenfor nybyggeri, renovering, vedligeholdelse/service og har stor erfaring indenfor specialområderne: VVS-installationer, ventilation, blikkenslagerarbejde og køl/aircondition. Virksomheden blev etableret i 1963 af VVS-installatør Ib Andersen, og i forbindelse med et generationsskifte overtog Palle Larsen virksomheden i 1991. I år 2000 blev det selvstændige ventilationsselskab Ib Andersen Ventilation etableret, og i 2014 blev det fusioneret med Ib Andersen VVS. Ib Andersen VVS er i dag ejet af hovedaktionærerne Per Kiilerich og Lars Nielsen samt de ledende medarbejdere John Dohn, Kenneth Duus Hansen og Carsten Kvist Nielsen. Ved årsskiftet i år igangsatte virksomheden endnu et generationsskifte, hvor Mikkel Karmisholt afløste Lars Nielsen som administrerende direktør. Lars Nielsen er dog fortsat en del af ledelsen og bestyrelsen. Ib Andersen VVS har 110 medarbejdere og er beliggende i Aalborg.

Lars Nielsen, hovedaktionær i Ib Andersen VVS: ”At blive partner i InstallatørGruppen ser vi som en stor fordel for både vores kunder og medarbejdere. Det vil uden tvivl styrke vores eksisterende kompetencer foruden, at det giver os en unik mulighed for vidensdeling med de øvrige virksomheder. Det vil også give os muligheden for at udvikle og tilbyde nye og større løsninger til vores kunder. Det har været altafgørende for os, at vi som del af InstallatørGruppen bevarer vores lokale ledelse og firmanavn, lokale tilstedeværelse og tætte relation til vores kunder, hvilket skaber tryghed for både vores kunder, partnere og medarbejdere.”

Med Ib Andersen VVS består InstallatørGruppen nu af 15 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 1,9 mia. og mere end 1000 medarbejdere.

Niels Meidahl, Direktør i InstallatørGruppen: ”Det er med stor glæde, at Ib Andersen VVS nu er en del af InstallatørGruppen. De er et af de førende VVS-selskaber i Danmark indenfor både service og entreprise, og de servicerer deres kunder på højeste niveau med engagerede medarbejdere og ledelse. Med Ib Andersen VVS i InstallatørGruppen er vi nået langt med at få skabt en landsdækkende installationsforretning. Vi ser meget frem til samarbejdet.”

InstallatørGruppen går efter at blive markedsleder igennem partnerskaber med lokale installatører over hele Danmark. InstallatørGruppen ejes af FSN Capital og de enkelte virksomheder. Som partnere i InstallatørGruppen fastholder de enkelte virksomheder deres firmanavne, ledelse, medarbejdere, kontorer og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Godkendelse fra konkurrencemyndighederne forventes indenfor 4-6 uger.

Yderligere information:
Kommunikationsansvarlig Cathrine Poulsen
Mobil: +45 2964 0796
Mail: cp@installatorgruppen.dk

Tilbage til oversigten