InstallerGroup

NYHED

Dansk Klimateknik photo

Dansk Klimateknik er fra i dag en del af InstallatørGruppen

Vi er glade for at meddele, at Dansk Klimateknik nu er blevet en del af InstallatørGruppen.

Dansk Klimateknik er et entreprenørfirma med speciale indenfor ventilation og indeklima. De beskæftiger sig med rådgivning, salg, projektering og udførelse af ventilations- og klimaanlæg til blandt andet skoler, erhvervsejendomme, butikscentre, restauranter samt diverse specialopgaver for industrien. Virksomheden blev etableret i 2005 af Holger Gotfredsen, Johnny Schroll og Keld Juul Nielsen og har i dag 14 medarbejdere. Hovedkontoret er beliggende i Vejle og er dermed InstallatørGruppens anden jyske virksomhed.

Keld Juul Nielsen, Direktør i Dansk Klimateknik: ”Vi er meget glade for at blive en del af noget større og at få mulighed for både at skabe nye samarbejdsrelationer i InstallatørGruppen og samtidigt beholde vores eksisterende. Vi ønsker fortsat at være den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere, og derfor er vi også utroligt glade for at kunne sikre en tryg fremtid for hele virksomheden, hvor vi beholder vores stærke kunderelationer, ledelsen og medarbejderne samt vores kerneværdier, tillid og ordentlighed, – samtidig med at vi får endnu flere muligheder ved at blive en del af en stor gruppe.”

Med Dansk Klimateknik består InstallatørGruppen nu af 12 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 1,6 mia. og mere end 850 medarbejdere.

Niels Meidahl, Direktør i InstallatørGruppen: ”Med Dansk Klimateknik som partner i InstallatørGruppen sikrer vi både bedre geografisk dækning, og at vi styrker og udvider vores ventilationsforretning med en af de førende aktører i det jyske. Vi mener, at Dansk Klimateknik vil være med til at styrke Gruppen, og vi glæder os meget til at samarbejde med medarbejdere og ledelse i selskabet. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvider vores geografiske dækning og kompetencer, og med Dansk Klimateknik er vi kommet videre i dette arbejde.”

 

Stort velkommen til hele Dansk Klimateknik!

Tilbage til oversigten